Menerima Tempahan Jahitan Manik dan Labuci

By: Syafazaliza Collection

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Jan-2010 00:00 Email | Share | | Bookmark
Syafazaliza Collection : Jahitan Manik & Labuci



Assalamualaikum... Ribuan terima kasih kepada anda yg sudi mengunjungi FP saya ini.
Kepada mereka yg telah menempah hasil jahitan manik saya, semoga anda berpuas hati di atas perkhidmatan yg diberikan.
Semua gambar jahitan yg dipamerkan di sini adalah 100% original hasil kerjatangan saya sendiri.


Lokasi: Pulau Pinang (pulau); Georgetown/Bayan Baru.
Luar Kawasan Liputan: Pos Laju/Pos Ekspress/Pos Daftar (Seluruh Malaysia)
Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut mengenai tempahan dan harga.
No Tel: 012-5770106 / Email: businessputryiee@yahoo.com


Tempahan:-
Januari 2009: Closed
Februari 2009: Closed
Mac 2009: Closed
April 2009: Closed
Mei 2009: Closed
June 2009: Closed
July 2009: Closed
Aug 2009: Closed
Sept 2009: Closed

Okt 2009: Dibuka. Tempahan untuk Raya Haji akan ditutup mulai 6hb Nov 2009


My Blog > http://syafazalizacollection.blogspot.com

Untuk maklumat mengenai jadual Bengkel Jahitan Manik & Labuci sila rujuk di blog..

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.



Sunday, 20-Sep-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur

 
 
 
View all 6 photos...
Manik Tabur with Stones



Manik Tabur




Saturday, 19-Sep-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Manjalara Sweety Sherry 2

 
 
Manjalara Sweety Sherry ini kini milik Zai..

Sebelum snap gambar ni terlupa nak tanggalkan dakwat biru water erasable pen tu.. Harini nak posting gambar baru perasan.
Nasib sebelum customer nak collect baju ni sempat saya lapkan dengan air..

Saya ada jual gak Water Erasable Pen ni.. cara nak gunakannya senang ja..
Cuma lukiskan corak yang diingini di atas kain, jahit, sapukan air dan dakwatnya terus hilang.. macam magic..
Sila rujuk > http://syafabeadseshoppe.blogspot.com/2009/01/water-erasable-pen.html untuk lihat gambar & pembelian.







Tuesday, 15-Sep-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur Sweety Pinky

 
 
 
View all 5 photos...
Baju kebaya ni kepunyaan akak kelate.. Nak balik kampung beraya pakai baju ni katanya.. Meriah gitu..

Mulanya tak tahu nak letak nama apa.. Jadi letak je la Manik Tabur Sweety Pinky.. memang sweet pun..











Monday, 17-Aug-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Crochet Flower Hairclips

 
 
 
View all 4 photos...
Crochet Flower Hairclips Made Specially for Mas Daughter.

Its only
RM11 per pc.
Just email/sms me if you're interested to order them for your daughter too..









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net